Cu mândrie și cu respect pentru voi ne spunem povestea care a început acum mai bine de 30 de ani.

Firma noastra a început umil, în anul 1993, cu o tarabă în piața comercială a orașului Zalău cu o investitie initiala generata de cei doi fondatori, Morar Ioan și Pop Eugen din muzică. Astfel cele doua pasiuni comune ale celor doi frați, muzica și automobilsmul au dus naștere brandului - NAZARETH

Pe taraba celor doi parteneri se găseau majoritar piese de schimb autohtone, de Dacia, Nazareth fiind pionierul comerțului cu piese auto în județul Sălaj. Succesul nu a întârziat să apară, astfel s-a deschis în scurt timp magazinul central, care deservește și azi ca sediu al companiei si cel mai complex punct de lucru.

Odată cu trecerea în noua casă, business-ul nostru s-a extins, comercializând și piese auto de import cât si componente pentru motociclete, ATV-uri sau camioane.

În prezent deservim în calitate de lider de piață județul Sălaj prin cele 7 magazine situate în Zalău, Cehu-silvaniei, Jibou, Crasna și Crișeni.

Urmatorul pas în dezvoltarea noastra este comerțul online, astfel vă invităm în magazinul nostru virtual pentru a alege dintr-o oferta complexă și completă de piese auto, cu un număr de peste 1.000.000 de  produse. 

Povestea noastră începe acum 30 de ani, așadar, am avut destul timp să greșim, să învățăm, să ne perfecționăm și să devenim tot mai obsedați de a oferi clientului o experiență unica, un preț corect si o experiență ireprosabila.

Nazareth - magazinul tău de piese auto

SC NAZARETH IMPEX PRODCOM SRL

RO4492984

J31/514/1993

Zalau, Salaj , Bd. Mihai Viteazu, bloc D4