Politica de retur


Returul produselor se face conform termenilor și condițiilor menționate mai jos și sunt în conformitate cu prevederile OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor sub forma următoarei clauze: „consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere”. În acest interval, clientul trebuie să anunțe în scris comerciantul de intenția sa, iar produsul poate fi returnat doar dacă este în aceeași stare în care a fost livrat.

Returul va fi refuzat în următoarele condiții:

  • Se află în categoria origine (OE) și sunt comandate special din depozitele externe prin comenzi ferme pentru care s-a solicitat plata în avans sau sunt comandate greșit deoarece cumpărătorul nu a pus la dispoziție datele de identificare ale autovehiculului și seria de șasiu sau acestea au fost comunicate greșit.
  • Produsele au ambalajul deteriorat, fără etichetele și inscripționările specifice.
  • Produsele nu se află în ambalajul original.
  • Produsele sunt lipsite de accesoriile și componentele originale.
  • Piesele prezintă urme de montaj, vopsire sau sudură.
  • Piese originale sunt comandate greșit de către client : piese electrice, chei, cilindri închidere, module programate, piesele speciale fabricate pentru autoturisme din afara spațiului european, piese de siguranță (ex.: airbaguri, centuri de siguranță ), huse și acoperiri.
  • Produsele neînsoțite de copia facturii de achiziție.
  • În cazul discurilor de frână se returnează câte 2 bucăți, acest tip de piesă se vinde doar câte 2 bucăți.

Procedura de retur:

Procedura de retur și modul de returnare a banilor sau de înlocuire a produsului returnat va fi comunicată de operatorul nostru de vânzări. Returul nu va percepe niciun cost de livrare, în cazul în care acesta trebuie achitat inițial la curier, va fi stornat pe factura de minus.

Alte detalii:

Soluționarea cererii de retur și de rambursare a sumei achitat sau înlocuirea mărfii returnate va fi operată în maximum 14 zile. Pentru produsele achiziționate unde se menționează că trebuie oferită piesa veche la schimb, aceasta va fi trimisă către sediul nostru în maximum 14 zile lucrătoare, iar returnarea sumei aferente va fi realizată în maximum 14 zile lucrătoare.