Livrarea si ridicarea produselor

Nazarethpieseauto.ro pune la dispozitia clientilor atat varianta de livrare prin curier cat si varianta de livrare prin curier, oriunde in tara, fara limita de kilometri sau taxa pentru kilometrii suplimentari. Pentru a ne asigura ca produsele comandate de dumneavoastra sunt conforme, integre, suntem nevoiti sa desigilam fiecare produs comandat de dumneavoastra, la receptia acestora de la furnizorii nostri.

Pentru optiunea de ridicare din magazin, valabila in procesul de finalizare a comenzii, clientul poate opta pentru a ridica produsele din oricare dintre cele 7 puncte de lucru ale companiei: Zalau ( Bulevardul Mihai Viteazu, Str. Gheorghe Doja, Str. Tudor Vladimirescu ) , Criseni ( Principala 7/B) , Cehu-Silvaniei ( Str. Gheorghe Pop de Basesti ) , Jibou ( Str. 9 Mai ) Crasna ( Str. Principala ) . Aceasta optiune poate fi aleasa prin alegerea optiunii RIDICARE DIN MAGAZIN, de la DATE LIVRARE, iar magazinul dorit poate fi adaugat manual in rubrica de ADAUGA COMENTARII. Daca optati pentru plata ramburs, in punctele de lucru puteti achita cumparaturile atat in numerar cat si cu cardul bancar.

Livrarea coletelor se realizeaza prin firmele CARGUS / FAN COURIER  , termenul aproximativ de livrare fiind 24-48 de ore din momentul expedierii ( sa se tine cont de momentul comenzii, si de comunicarea cu consilierii de vanzari referitor la disponibilitatea si momentul expedierii produselor). Termenul de livrare poate intarzia din varii motive, care nu tin de expeditor, astfel va recomandam sa va faceti programare la service doar in momentul in care ati primit produsele.

Taxa de transport 

- 20 de ron pentru comenzile de pana in 400 de lei TVA inclus, indiferent de numarul de colete trimise.

- Acumulatorii de camioane, elementele de caroserie si anvelopele se taxeaza diferit in functie de greutatea volumetrica. Taxa de transport va fi comunicata ulterior in momentul confirmarii comenzi

- Transportul este GRATUIT pentru comenzi cu valoare de peste 400 RON si in limita a 12 Kg, indeiferent de numarul coletelor trimise si de destinatie. Pentru a beneficia de transport gratuit, trebuie sa selectati in momentul finalizarii comenzi, selectia LIVRARE GRATUITA, valabila doar in momentul depasirii sumei de 400 RON

-Taxa de transportva fi calculata de catre operatorii nostri automat in cadrul comenzii dumneavoastra si nu se achita separat la curier, este inclusa in valoarea comenzii si apare daca e cazul ca pozitie distincta pe factura fiscala.